Cautare

15081 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (2.97 secunde)
Mai jos sunt cateva explicatii extrase dintr-o revista de stiinta (Ion Life Detox News nr.7/2004), care explica de ce ne ingrasam, ne imbolnavim si imbatranim.
Cristina Bobe) "Erau momente in care oamenii se fereau sa se atinga de mine pentru ca stiau ca am cancer si erau convinsi ca boala este contagioasa. ... Acum stiu ce este cu adevarat contagios printre persoanele care sufera de cancer: singuratatea"(Adriana, diagnosticata cu cancer de col uterin).
Senatorul Darius-Bogdan Valcov a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Pentru nevazatorii din Romania, o alinare, macar de ziua lor", pe care o puteti citi in continuare.
Si cand vine vorba de actul sexual oral, partenerii trebuie sa stie ca sunt expusi unor riscuri. Conform rezultatelor unui studiu recent realizat, oamenii de stiinta americani au afirmat ca sexul oral poate avea urmari grave asupra sanatatii.
Tinand cont de faptul ca saptamana trecuta, programul Senatului a fost dedicat dezbaterii bugetului de stat, azi am sa vorbesc despre un eveniment trecut dar care nu trebuie uitat.
Tinand cont de faptul ca saptamana trecuta, programul Senatului a fost dedicat dezbaterii bugetului de stat, azi am sa vorbesc despre un eveniment trecut dar care nu trebuie uitat.
IOANA FLORIA) Daca de-a lungul istoriei au existat arhitecti ce ne-au lasat adevarate capodopere ce starnesc admiratie si semne de intrebare, cum de au putut fi construite. ... Vom aminti cateva dintre ele, pentru a va da seama cat de "pestrita" e gandirea umana.
Insotit de asistenti sociali, medici si reprezentanti ai Casei de Pensii, senatorul Nicolae Moga impreuna cu primarul orasului Ovidiu, George Scupra, s-au deplasat in satele Poiana si Culmea din localitatea Ovidiu. ... "Oamenii din satele Colegiului meu au nevoie de ce am gandit noi, de asistenta medicala.
Creierul este cel mai greu de cercetat, impreuna cu procesele sau fenomenele cerebrale. Cercetarea incearca sa aduca lumina in acest de nepatruns labirint a unitatii noastre centrale (pastram comparatia cu microprocesorul computerului), sunt pasi bineveniti, dar inca timizi si neconvingatori pe de-a-ntregul.
Deficienta de iod este o problema de sanatate serioasa care poate pune in pericol viata. Iodul este esential pentru producerea de hormoni tiroidieni si pentru functionarea corecta a tiroidei. ... Ce este deficienta de iod Iodul este un element chimic necesar pentru productia de hormoni tiroidieni.
Caligynefobia, frica irationala fata de femeile frumoase Caligynefobia este o fobie mai putin cunoscuta si la fel de bizara ca multe altele. Pentru cei care sufera de aceasta frica irationala fata de femeile frumoase, viata devine un adevarat cosmar.
Scopul acestei campanii este abaterea indiferentei fata de copiii care sufera de malatii grave sau malatii in faze terminale si atragerea de sustinatori, pentru ca aici la Sfanta Faustina, totul conteaza si absolut orice face diferenta!
Magda Marincovici) Un barbat din trei, cu varsta de 30 de ani, si un barbat din doi, cu varsta de 50 de ani, sufera de calvitie Propolisul ar putea fi o solutie contra caderii parului, dovedeste un studiu publicat in Journal of Agricultural and Food Chemistry.
Mesajul Papei Francisc de Craciun Papa Francisc a condamnat joi, in mesajul sau de Craciun, traficul, abuzurile, exploatarile si violentele la care sunt supusi copiii si persecutia brutala a minoritatilor, masacrele si luarile de ostatici din lume, relateaza AFP.
Extraterestrii benefici intervin discret si eficient pentru vindecarea unor boli grave ale unor pamanteni Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa accepte ideea ca nu suntem singuri in Univers, mai ales dupa ce anumiti oficiali de rang inalt au facut publice informatii legate de prezenta extraterestrilor pe Terra.
In cazul pacientilor depresivi cu boli cardiovasculare asociate, alegerea unui tratament antidepresiv este bine sa tina cont atat de patologia psihiatrica, cat si de tratamentul cardiovascular pe car il ia deja pacientul.
Descriere Ginsengul isi are originea pe taramuri asiatice, in China, dar si americane, provenind totodata si din zona Americii de Nord. ... Ginsengul creste sub forma unui arbust mic, iar radacinile au nevoie de 5-7 ani pentru a se maturiza.
Asigurarea accesului persoanelor vulnerabile din punct de vedere mintal la justitie.
"Strania povste a lui Benjamin Button", filmul in care Brad Pitt se naste batran, nu este departe de realitate. Doi copii din India, frati, arata ca doi pensionari din cauza unei boli extrem de rare de care sufera.
Se estimeaza ca, in Romania, o femeie este victima violentei domestice la fiecare 30 de secunde.
google-analytics.com